Páginas

domingo, 1 de febrero de 2009

INAUGURACIÓ DEL BLOC "PETONS DE LLIMONA"

Avui, finalment, inaugurem de manera oficial el bloc "PETONS DE LLIMONA", i ho fem amb la imatge d'una TILDA, un dels regals més bonics que em van poder fer aquest Nadal.
Una preciositat que ben aviat podreu demanar, ja què en vendrem a través d'aquesta pàgina.
Després de molt demanar-m'ho (familiars i amics) m'he atrevit a engegar aquest bloc per tal d'anar penjant totes aquelles petites cosetes artesanes que fem en el nostre poc temps lliure.
Dic "fem" per què també penjarem aquelles coses que la meva estimadíssima germana (i mestra en labors artesanes) també anirà fent mica en mica. Per tant, és el projecte comú de dues germanes.
Hem creat una adreça de correu electrònic (petonsdellimona@hotmail.es) per tal que podeu possar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte que tingueu, saber preus, fer comandes, etc.
Properament anirem penjant més imatges de cosetes fetes per nosaltres, així que us recomanem que us hi aneu passant per donar un cop d'ull a les novetats.
Demanem una miqueta de paciència si els primers dies això va molt lent, ja que tot just comencem a entrar en funcionament i som bastant novates en el tema dels blocs!
Però poc a poc, i esperem que amb la vostra ajuda, això vagi creixent!!
Tània i Paqui

1 comentario:

  1. Ostras tu!!! Quina sorpresa!!!. Molta sort amb el blog i aquest projecte.

    Ptnets,

    María

    ResponderEliminar